Γουλιέλμος: «Ματώστε τις φανέλες»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε στο μουσείο των «κιτρινόμαυρων» μαζί με τους Χάρη Παπαγεωργίου και Νίκο Κάλλεν και θέλησε να δει από κοντά όλους τους παίκτες και να τονώσει το… ηθικό τους μέσω ομιλίας του.

Λίγο μετά, οι παίκτες αποχώρησαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη σημερινή τους προπόνηση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γουλιέλμος:

«Σας καλωσορίζουμε στο “σπίτι” του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή στο “σπίτι” του Άρη. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σας σαν οικογένεια, γιατί έτσι σας αισθανόμαστε.

Όποιο πρόβλημα έχετε, να μας ενημερώνετε κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να το λύσουμε. Ο Άρης δεν είναι μια τυπική ομάδα, αλλά κάτι το ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του.

Είμαι ενθουσιασμένος που η συνάντηση μας γίνεται σε αυτό το χώρο, το Μουσείο του Άρη που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε εδώ φανέλες του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Παπαγεωργίου, του Ιωαννίδη και άλλων θρύλων που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας. Εμείς σας πιστεύουμε. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να γίνετε οι δικοί μας ήρωες. Μπορείτε να αναβιώσετε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

Ο Άρης έχει έδρα μια πόλη που δεν είναι η πρωτεύουσα της χώρας, παρόλα αυτά όμως έχει καταφέρει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίζουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας, να ματώνετε τη φανέλα μας κι αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη».