«Ξέρω για το ενδιαφέρον, τίποτα επίσημο»

Το όνομα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη «παίζει» έντονα στο ρεπορτάζ του Άρη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η διοίκηση της ΠΑΕ τον έχει ψηλά στη σχετική λίστα υποψήφιων προπονητών.

Το thessports επικοινώνησε με τον 57χρονο τεχνικό, ο οποίος επιβεβαίωσε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «κίτρινων» τονίζοντας ωστόσο ότι επίσημα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα. Παράλληλα, ανέφερε πως τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική, όμως για να προκύψει συνεργασία θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις.

Το όνομά σας ακούγεται έντονα στον Άρη…

«Ναι έχω ακούσει κι εγώ για το ενδιαφέρον του Άρη. Και πέρσι υπήρξε κάτι, αλλά δεν προχώρησε τελικά».

Έχετε μιλήσει με την διοίκηση;

«Όχι δεν έχω μιλήσει με κάποιον, αλλά αυτό είναι κάτι που το θεωρώ λογικό αυτή τη στιγμή. Για να κάτσεις να μιλήσεις θα πρέπει να έχεις συγκεκριμένα πράγματα στο τραπέζι. Στον Άρη αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι κάπως ρευστή στο κομμάτι που αφορά την κατηγορία που θα παίξει ο ομάδα».

Σας ενδιαφέρει η προοπτική συνεργασίας με τον Άρη;

«Θα πρέπει να δούμε υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να προκύψει μία συνεργασία. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Το αγωνιστικό, το οικονομικό. Κυρίως όμως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα υπάρξει αυτή η συνεργασία. Θα πρέπει δηλαδή να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε κάποιος να αισθάνεται ωφέλιμος για να κάνει σωστά την δουλειά του. Οι συνθήκες εργασίας που λέμε. Γιατί ο Άρης είναι μεγάλο μέγεθος και σαφώς θα υπάρχουν απαιτήσεις. Γι’ αυτό λέω για τις συνθήκες. Διαφορετικά αποδίδει κανείς όταν υπάρχουν οι κατάλληλες».

Θα παίξει ρόλο η κατηγορία που θα παίξει η ομάδα;

«Όπως είπα και πριν έχει να κάνει με τις συνθήκες που θα υπάρχουν. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως πρόκειται για πολύ σημαντικό στοιχείο».

Τις τελευταίες ημέρες ο Άγγελος Χαριστέας, αλλά και άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη (Πρίττας, Δέλλιος, Σαπουντζής κ.α.) έχουν δείξει θετικοί στο ενδεχόμενο να βοηθήσουν την ομάδα. Τι λέτε γι’ αυτό;

«Καταρχήν θα πρέπει να πιστώσουμε υπέρ τους ότι θέλουν να βοηθήσουν κι ότι είναι δεδομένο πως έχουν αγαθές προθέσεις. Και η προσφορά τους μπορεί να είναι πολύπλευρη. Δε γνωρίζω την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Χαριστέα, αλλά δε νομίζω πως στον Άρη υπάρχουν πολλοί που να έχουν την αναγνωρισμότητά του».

Κάτι τελευταίο. Κυκλοφορεί πως θα γίνει μία συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

«Όχι για την ώρα δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι».