Επαφές ΠΑΟΚ-Μπενφίκα για τα εισιτήρια

Ο ΠΑΟΚ και η Μπενφίκα θα αναμετρηθούν για το ένα εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Champions League με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να έρχονται σε επικοινωνία, ώστε να λύσουν ορισμένα διαδικαστικά θέματα.

Ένα από αυτά αφορά και στα εισιτήρια που θα δοθούν στους φιλάθλους των δύο ομάδων για τους εκτός έδρας αγώνες σε Ντα Λουζ και Τούμπα.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ ζήτησε και εξασφάλισε περίπου 1000 εισιτήρια για τον αγώνας της Τρίτης (21/8) ενώ θα μπορούσε να έχει στη διάθεσή του και περισσότερο, όμως το γεγονός πως δεν υπάρχουν αρκετά τσάρτερ για να εξυπηρετήσουν την μετακίνηση του κόσμου περιορίζει τον αριθμό τους.

Αν το θέμα της μετακίνησης λυθεί τότε οι Πορτογάλοι θα δώσουν το «πράσινο φως» για να δοθούν περισσότερα εισιτήρια για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης.

Από την άλλη μεριά η Μπενφίκα, ζήτησε 500 εισιτήρια για την θύρα 8 της Τούμπας καθώς και ορισμένες προσκλήσεις για τους χορηγούς της, με το αίτημά της να γίνεται δεκτό από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν η θύρα 8 δεν θα εξυπηρετήσει φίλους του ΠΑΟΚ όπως είχε γίνει στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας κι έτσι οι φίλοι της Μπενφίκα θα «κοκκινίσουν» το σημείο των φιλοξενούμενων οπαδών.