Πέρασε στην επίθεση ο ΠΑΟΚ!

Με επιστολή του στην ΕΟΚ, ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα Μπάσκετ της ομάδας πέρασε στην «αντεπίθεση» για το θέμα της αύξησης των ξένων αθλητριών που επιχειρείται από συγκεκριμένα σωματεία.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Προς ΕΟΚ

Υπόψιν:
1. Προέδρου κ. Γεώργιου Βασιλακόπουλου,
2. Δ.Σ. ΕΟΚ
Θεσσαλονίκη, 25/08/2018

Αγαπητοί κύριοι,

Ως γνωστόν ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με την από 06/08 επιστολή του προς την ΕΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε την 09/08, εκδήλωσε την κατηγορηματική, απολύτως δικαιολογημένη και πλήρως αιτιολογημένη άρνησή του στο ενδεχόμενο αύξησης των αλλοδαπών αθλητριών που έχει δικαίωμα κάθε Σωματείο να χρησιμοποιήσει στους αγώνες του στις εγχώριες διοργανώσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Διαπιστώνουμε, όμως, ότι συγκεκριμένα Σωματεία προσπαθούν να διατηρήσουν το θέμα για αποκλειστικά δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.

Στην προσπάθειά τους αυτή, θεωρούν ότι πρέπει να πραγματοποιθεί μία συνάντηση των ομάδων της Α1, στην ατζέντα της οποίας θα υπάρχει η πρόταση αύξησης των αλλοδαπών αθλητριών.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε τέτοια συνάντηση, αφού υπάρχει ήδη υφιστάμενη προκήρυξη πρωταθλήματος και κυπέλλου με όλους τους σχετικούς κανονισμούς, απόλυτα νόμιμη και προς το συμφέρον της ελληνικής καλαθοσφαίρισης γυναικών, της οποίας τα συμφέροντα τόσο εσείς σαν Ομοσπονδία όσο και εμείς σαν Σωματείο εξυπηρετούμε».