«Δεν πουλάει πριν τον ΠΑΟΚ»

Στο στόχαστρο της Λυόν βρίσκεται ο στόπερ της Μπενφίκα, Ρούμπεν Ντίαζ, με τους Γάλλους να ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού.

Όπως μεταδίδει η «L’ Equipe» , η Λυόν έχει καταθέσει δεύτερη πρόταση στην Μπενφίκα, στην προσπάθεια της να κάνει δικό της τον Πορτογάλο αμυντικό.

Η πρόταση απορρίφθηκε, με το ποσό  που προσφέρθηκε να μην γίνεται γνωστό. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα η δεύτερη πρόταση ήταν μεγαλύτερη από την πρώτη των 30 εκατομμυρίων ευρώ που, επίσης, κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Η Μπενφίκα διαμηνύει ότι ο ποδοσφαιριστής θα φύγει μόνο με την ρήτρα του (που φτάνει τα 45 εκατομμύρια) και αν το θέλει ο ίδιος.

Παράλληλα, η πορτογαλική ιστοσελίδα «Record» αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, δεν έχει σκοπό να αποδυναμώσει την ομάδα, πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι όποια ενδεχόμενη πώληση θα συζητηθεί αμέσως μετά το δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας, στις 29 Αυγούστου, δυο μόλις 24ωρα πριν από την ολοκλήρωση των μεταγραφών.