Στην… πίεση ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του μπασκετικού ΠΑΟΚ μαζεύονται σιγά σιγά στην Θεσσαλονίκη και πριν από την έναρξη της προετοιμασίας περνάνε από τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται πως η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (20/8).

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

«Από πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου έπιασαν δουλειά οι παίκτες του ΠΑΟΚ και συνέχισαν τις προγραμματισμένες μετρήσεις, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, με τον απαραίτητο εργομετρικό έλεγχο. Και φέτος οι μετρήσεις των καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis.

Στο πρώτο γκρουπ των παικτών του ΠΑΟΚ συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές: Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Αντώνης Κόνιαρης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς και Jordin Williams. Στους παίκτες του ΠΑΟΚ έγιναν διάφορες μετρήσεις, μεταξύ των οποίων: καταγραφή ύψους, βάρους, ανοίγματος χεριών, λιπομέτρηση, δείκτης μάζας σώματος, αναερόβια ισχύς, αλτικότητα, ταχυδύναμη, ισοκινητική αξιολόγηση, ισομετρική αξιολόγηση κάτω άκρων κ.α.

Την Κυριακή (19/8) υπενθυμίζεται ότι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη ο Jamal Jones και ο Malik Pope. Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές αναμένεται να είναι στη Θεσσαλονίκη στις 20:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.