«Έχει μέταλλο ο Άρης»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που έκρινε την φιλική νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού Βόλου και αμέσως μετά το παιχνίδι μίλησε για το παιχνίδι όπως και για την πρεμιέρα.

Αναλυτικά:

Στο αρχικό του σχόλιο, σημείωσε: «Ένα ακόμα φιλικό για την ομάδα μας που κερδίσαμε και μας χαροποιεί πολύ. Στην ομάδα υπήρχαν πολλά νέα παιδιά, που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής απέναντι σε μια ακόμα καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι δύσκολο να βρεθεί η χημεία, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια, μπαίνουμε στην τελική ευθεία και  στόχος είναι να κερδίσουμε την Δευτέρα και να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Είπε ακόμα: «Η ομάδα δείχνει μέταλλο και αρνείται να δεχθεί γκολ. Κάτι που είναι σημαντικό».

Για το κατά πόσο ο Αρης θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα με τη Λαμία, απάντησε: «Όσο μπορεί να είναι έτοιμη μια τέτοια ομάδα που ήρθαν 15 νέοι παίκτες. Σίγουρα δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο 100%, αλλά κάνουμε την προσπάθεια μας».

Για το γεγονός πως έπαιξε και σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του: «Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα εδώ, με αγάπησε ο κόσμος. Μακάρι να βρει τον δρόμο του ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αξίζει να παίζει σε αυτή την κατηγορία, σήμερα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη».

Μίλησε και για τα σενάρια έλευσης κι άλλου επιθετικού: «Κι εγώ τα ακούω τα σενάρια και τα διαβάζω. Ένα λεπτό αγωνίζομαι, ένα ημίχρονο, κάνω κατάθεση ψυχής κάθε φορά που αγωνίζομαι».