Παπαθεοδώρου για Χαραλαμπόπουλο

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τους στόχους την νέα σεζόν όπως και για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ.

«Να ευχηθώ καλή χρονιά. Οι προσδοκίες είναι να καταφέρουμε γρήγορα να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες και σιγά σιγά να παίξουμε καλά να έχουμε αποτέλεσμα.

Κρατήσαμε ένα σημαντικό κομμάτι των παικτών. Έχουμε προσθήκες όμως και θα πρέπει να προσαρμοστούμε το παιχνίδι μας, αλλά και οι νέοι να προσαρμοστούν στα δικά μας θέλω.

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να κάνεις πολλά. Έχουμε εξηγήσει στον καθένα τι περιμένουμε από αυτόν. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Ακόμα είμαστε ανοιχτοί. Αν υπάρξει κάτι καλύτερο που θα μας βοηθήσει θα το δούμε».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Να έρθει ο κόσμος να παρακολουθήσει το μπάσκετ. Πέρυσι πετύχαμε μεγάλες νίκες και πήραμε μια θέση που ήταν σαν να πήραμε το πρωτάθλημα.

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Θέλουμε να παίξουμε όπως τελειώσαμε πέρυσι και από εκεί και πέρα, επειδή το πρωτάθλημα αναβαθμίστηκε, θέλουμε βήμα βήμα να δούμε τους αντιπάλους και στο τέλος να είμαστε επιτυχείς».

Για τον Χαραλαμπόπουλο: «Ο Χαραλαμπόπουλος είναι ένα παιδί που πέρυσι έκανε την πρώτη του γεμάτη χρονιά και πιστεύω ότι τα πήγε καλά. Αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις θα μας απασχολήσει».

Για τον Ουίλιαμς: «Είδαμε στο Τζορντίν κάποια πράγματα που αν τα κάνει σε μας θα είναι μια καλή λύση. Ψάχνουμε ποιοτικούς παίκτες και θα δούμε τι κατάληξη θα έχει».

Για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να μαζευτούμε όλοι. Ένας στόχος είναι να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα από πέρυσι. Η υγεία των παικτών θα παίξει σημαντικό ρόλο».

Για τον Μορέιρα: «Ο Μορειρα είναι στο Κονγκό για να τακτοποιήσει την Βίζα του. Αν όλα πάνε καλά τέλος αυτής η αρχές της άλλης εβδομάδας θα είναι εδώ».