«Δεν ήρθαμε να παίξουμε άμυνα»

Το ότι ο ΠΑΟΚ πήγε στην Πορτογαλία για να κερδίσει, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Φερνάντο Βαρέλα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, την παραμονή του παιχνιδιού κόντρα στην Μπενφίκα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Είναι μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη με ποιότητα. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε αυτά τα πράγματα και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε.

Πρέπει να παίξουμε καλά να εκμεταλλευτούμε τα λάθη που πιθανώς θα κάνουν και αν μπορούμε να κερδίσουμε.

Ο προπονητής μας είπε πολύ καλά τις πρέπει να κάνουμε, είμαστε προετοιμασμένοι και ελπίζω να ακολουθήσουμε τις εντολές του στον αγωνιστικό χώρο ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Το πλεονέκτημα της Μπενφίκα είναι η πίεση που ασκεί και ότι έχει δυνατούς παίκτες όπως ο Πίτσι και ο Περέιρα. Ολοι οι παίκτες είναι ιδιαίτερα καλοί. Ομως εμείς πρέπει να αποφύγουμε αυτή την πίεση και να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήρθαμε για να παίξουμε αμυντικά το στυλ μας δεν είναι αυτό και θέλουμε να παίξουμε για τη νίκη. Φυσικά η ομάδα μας θα δεχτεί πίεση γιατί η Μπενφίκα είναι ποιοτική ομάδα, έχει εμπειρία απο Τσάμπιονς Λιγκ και παίζει στην έδρα της.

Ο κόσμος της Μπενφίκα επίσης πιέζει στην αντίπαλη ομάδα το έχω νιώσει όταν ήμουν στην Πορτογαλία όμως εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».