«Ήταν επιλογή Στέφενς και Γεωργιάδη»

Ο Μάαρτεν Μάρτενς είναι υπ΄ ατμόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν φαίνεται πως μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, τουλάχιστο μετά το πρώτο τετράμηνο στην Τούμπα, στο οποίο είχε ουσιαστικά ρόλο κομπάρσου και σε συνδυασμό με το υψηλό συμβόλαιό του, υπάρχουν σκέψεις… διαζυγίου.

Ήδη στο Βέλγιο και στην Ολλανδια, υπάρχουν δημοσιεύματα, που τον τέλουν να ενδιαφέρει Άντερλεχτ και Τβέντε, ο πατέρας του ωστόσο, που είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου στο Βέλγιο, μίλησε σήμερα στον Arena FM 89,4 και είπε ότι ο γιος του δεν σκέφτεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο δεν έχει κάποια ενημέρωση, και τόνισε ότι ο Μάρτενς δεν ήταν αποκλειστική εισήγηση του Στέφενς, καθώς ήταν επιλογή και του Γεωργιάδη!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάτρικ Μάρτενς : «Επισήμως από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, δεν μας έχει καλέσει κανείς να συζητήσουμε για πιθανότητα μετακίνησης του Μάαρτεν σε άλλη ομάδα, δεν ξέρουμε τίποτα. Ούτε ο Μάρτενς, ούτε η οικογένεια του αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ασχολείται με το μέλλον του. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για αποχώρηση και μεταγραφή του Μάρτενς σε άλλη ομάδα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού προέρχεται αυτή η φημολογία. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στον Μάαρτεν αρέσει πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ και περιμένει την νέα χρονιά, να του δοθεί μια πραγματική ευκαιρία για να δείξει την αξία του».

Για τον τραυματισμό του και τις ευκαιρίες που πήρε στον ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν έτοιμος και από φυσική κατάσταση και δεν είχε κανέναν τραυματισμό. Μετά από δυο παιχνίδια που έπαιξε τραυματίστηκε, αλλά δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του. Στην συνέχεια ήταν έτοιμος να ξαναπαίξει αλλά δεν του δόθηκε μια πραγματική ευκαιρία».
Αναφορικά με το αν ο ποδοσφαιριστής ήταν προσωπική επιλογή του Χουμπ Στέφενς: «Δεν ήταν επιλογή μόνο του Χουμπ Στέφενς. Ήταν απόλυτη επιλογή και του Γιώργου Γεωργιάδη. Ήταν όλοι σύμφωνοι στον ΠΑΟΚ και προσπάθησαν αρκετά για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Είχε πολύ καλές σχέσεις και με τον Χουμπ Στέφενς αλλά και με τον προπονητή που τον διαδέχτηκε».

Για το αν η Τβέντε έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή: «Είναι μόνο φήμες, κανένας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου, με τον μάνατζερ του, αλλά ούτε και με τον Μάρτενς από την Τβέντε. Επίσης, δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού προέρχονται και αυτές οι φήμες στον ολλανδικό Τύπο».

Για τις φιλοδοξίες του Μάρτενς: «Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και να εξαντλήσει το συμβόλαιο του για τα επόμενα δυο χρόνια. Είναι χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη, βρήκε ένα φανταστικό κλαμπ, με τρομερούς οπαδούς, μια τέλεια ατμόσφαιρα. Θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και να δείξει τι αξίζει».

Για το αν ήρθε ο ίδιος στην Θεσσαλονίκη να δει τον ΠΑΟΚ και τον Μάρτενς: «Ήρθα στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ήταν μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία, ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τρομεροί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, δεν έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο σε γήπεδο»