Ανακοίνωσε Κίκε και Γκρανέρο!

Αφού τις προηγούμενες μέρες έδιωξε τους μισούς παίκτες της, η Βέροια ξεκινά να φτιάχνει την ομάδα την επόμενης σεζόν κάνοντας στροφή στην Ισπανία!

Αφού ανακοίνωση την πρόσληψη του Κίκε Ερνάντεθ ως τεχνικού διευθυντή(!), ακολούθησε η ανακοίνωση του νέου προπονητή και των πρώτων μεταγραφών!

Ο πρώτος προπονητής του Άρη και του Λεβαδειακού συμφώνησε με τον Γιώργο Αρβανιτίδη να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και η πρώτη επιλογή του, ήταν ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, για τη θέση του προπονητή.

Ο 51χρονος Γκρανέρο έχει δουλέψει σε μικρομεσαίες ισπανικές ομάδες, όπως η Πονφεραντίνα, η Χέρκουλες, η Ταραγόνα, η Αλαβές, η Λεβάντε και η Οβιέδο, στην οποία δούλευε τελευταία. Από την Οβιέδο, που πλέον παίζει στην Γ΄ Εθνική, απολύθηκε στις 17 Φεβρουαρίου κι έκτοτε δεν δούλευε.

Η πρώτη μεταγραφή της Βέροιας είναι ο Ισπανός Γοακίν Εσπάρθα, o οποίος πέρσι πέρασε για ένα εξάμηνο από τον Παναθηναϊκό! Ο 26χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός, έπαιξε παλαιότερα στην Οσασούνα και στην Ουέσκα, στον Παναθηναϊκό δεν… ακούμπησε, πέρσι έμεινε χωρίς ομάδα για ένα εξάμηνο και τον Ιανουάριο υπέγραψε στην Θαμόρα της Γ΄ Εθνικής Ισπανίας.

Η δεύτερη μεταγραφή, που ανακοίνωσε η Βέροια, είναι ο 27χρονος τερματοφύλακας, Χάβι Τζινάρ Τόρες, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στην Ατλέτικο Μπαλεάρες, επίσης στην Γ’ Εθνική Ισπανίας. Παλιότερα έπαιξε και στις Μπινισαλέμ και Σαμπατέλ.

Η τρίτη μεταγραγή είναι ο Νταβίντ Βάσκες Μπαρδέρα, ο οποίος είναι 28 χρόνων, αριστερός μεσοεπιθετικός κι έπαιζε στην Μελίγια της Γ΄ Εθνικής.