Παπαϊωάννου για Άρη και απαγόρευση

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάνου σε δηλώσεις του μίλησε για την ερχόμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άρη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην απαγόρευση μετακίνησης για τους φίλους των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία:

Για την απαγόρευση μετακίνησης φίλων του Άρη στη Λαμία:

«Δεν έχουμε θέμα με τον κόσμο του Άρη, ούτε με την ομάδα. Το υπουργείο έχει βγάλει μια απόφαση απαγόρευσης, όμως, αν έρθουν οπαδοί του Άρη, εμείς θα προσπαθήσουμε να τους φιλοξενήσουμε.

Δεν είναι, όμως, θέμα δικό μας η απόφαση για το αν θα έρθουν ή όχι. Μαθαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα με την αστυνομία, διότι υπάρχει και μια εκδήλωση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τέτοιου είδους απαγορεύσεις. Να μπορούν όλοι να χαρούν τις ομάδες τους. Να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο με τις όποιες, βεβαίως, αντιπαλότητες υπάρχουν».

Για το αν έχει συνομιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη:

«Θα μιλήσω με τον κ. Καρυπίδη, έχουμε καλές σχέσεις. Άλλωστε, άλλοι είναι οι στόχοι του Άρη και άλλοι οι δικοί μας. Δεν είναι όπως πρόπερσι στη Β’ Εθνική».

Για το πώς βλέπει το παιχνίδι:

«Πρόβλεψη δεν μπορώ κάνω. Ας κερδίσει ο καλύτερος και ας είναι ένα όμορφο ματς που θα το χαρούν οι φίλαθλοι. Καμιά φορά οι προβλέψεις και ειδικά στις πρεμιέρες μας βγάζουν ψεύτες. Ο Άρης, βεβαίως, έχει πιο ποιοτικό ρόστερ για να είμαστε ειλικρινείς».

Για το θέμα του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβάζονται στη Football League:

«Η Super League πήρε μια απόφαση να ανέβει μία ομάδα από τη Football League και να μην υποβιβαστούν τρεις. Πιστεύω ότι είναι άδικο να ανατραπεί αυτό και δεν ξέρω αν θα το δεχθούν οι ομάδες.

Τη νέα χρονιά δημιουργείται η Super League 2, στην οποία θα αγωνίζονται οι πιο πολλές ομάδες της Football League και με εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ας μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Τόσα χρόνια δεν υπήρχαν έσοδα για τις ομάδες στη Β’ Εθνική, και τώρα θα έχουν εξασφαλισμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Είναι ένα σοβαρό θέμα αυτό για το Πρωτάθλημα και κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα. Ελπίζω να βρεθεί η χρυσή τομή για να μην έχουμε κι άλλες δυσάρεστες εξελίξεις και καθυστερήσει κι άλλο το Πρωτάθλημα».