Η λίστα του Άρη για την προετοιμασία

Ο Άρης μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας και την Πέμπτη θα μεταβεί στην Καστοριά όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό της στάδιο το οποίος θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου.

Παράλληλα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Διαβάστε την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης;

«Η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο (23/08) το πρωί για τη Καστοριά, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Αυγούστου, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι προπονήσεις της ομάδας μας θα γίνονται στο Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού.
Στο διάστημα της παραμονής τους στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, οι «κίτρινοι» θα δώσουν ένα φιλικό κόντρα στη Καστοριά, η οποία συμμετέχει πρωτάθλημα της Α2.

Στις 31 Αυγούστου, η αποστολή θα μεταβεί στο Μέτσοβο και την 1η Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό που θα προετοιμάζεται εκεί. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Πειραιά, ο Άρης θα επιστρέψει στη βάση του.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του θα έχουν στη διάθεσή τους, τους εξής παίκτες: Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Δημήτρη Φλιώνη, Βασίλη Χρηστίδη, Γιώργο Αγγέλου, Gary Bell, Boris Dallo, Gary McGhee, Lucky Jones, Michale Kyser, Ramon Harris, Στράτο Βουλγαρόπουλο, Βαλάντη Κουρτίδη και Κώστα