«Δέκα χρόνια δεν είχαν πέσει χρήματα στο Χαριλάου»

Ο υπεύθυνος των εργασιών που έγιναν, και συνεχίζουν να γίνονται, τόσο στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” όσο και στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο, Ευάγγελος Παντζαρτζίδης, μίλησε στον ARENA FM 89.4.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εργασίες που γίνονται στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”: ”Γίνονται εργασίες στην Θύρα 1, στην φυσούνα, στα αποδυτήρια των δυο ομάδων, στις σουίτες, γενικότερα εντός κι εκτός γηπέδου. Θα κάνουμε πολλά πράγματα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, γιατί το κτίριο είναι πολύ παλιό, σήμερα είχαμε ένα πρόβλημα, αλλά θα λυθεί. Είναι από τα έργα τα οποία ξεκινάς να κάνεις κάτι και στην συνέχεια αποκαλύπτονται νέα προβλήματα. Δεν έχουν πέσει χρήματα στο γήπεδο το λιγότερο τα τελευταία 10 χρόνια. Συζήτησα σήμερα με τον πρόεδρο τηλεφωνικά, θα προσπαθήσουμε να έχουμε έτοιμους χώρους με τη Λάρισα, στο πρώτο εντός έδρας ματς, αλλά δεν θα βιαστούμε. Θα γίνουν κι άλλα έργα, και μετά το ματς με τη Λάρισα. Μας πιέζει ο χρόνος, όμως ευτυχώς υπάρχει μια διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε. Από αύριο θα δουλεύουμε και το βράδυ.

Για το Νέο Ρύσιο: «Στο Ρύσιο τα έργα δεν τελείωσαν, μπορεί στα κτίρια να κάνουμε ότι θέλαμε να κάνουμε, όμως θα πάμε ξανά να κάνουμε μια ασφαλτόστρωση στον περιβάλλοντα χώρο. Και το Ρύσιο και το Χαριλάου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στις εργασίες μας. Ξεκινήσαμε να ”ξηλώνουμε” πράγματα σήμερα. Δεν βιαζόμαστε, θα γίνει κάτι ωραίο και στο Ρύσιο και στο Χαριλάου. Ξέρουμε τις ανάγκες του γηπέδου και θα πράξουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.