Τρέξιμο από πρωί για τον ΠΑΟΚ!

Πολύ πρωινή προπόνηση είχει το πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με την φυσική κατάσταση να έχει το πρωταρχικό στόχο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Δείτε όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Από τις 7:30 το πρωί ξεκίνησε η σημερινή μέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο Πανοράματος και ακολούθησαν ένα απαιτητικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης υπό την καθοδήγηση του γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βασιλείου.

Οι παίκτες αρχικά χωρίστηκαν σε δυάδες και εκτέλεσαν στοχευμένες ασκήσεις, που παρέπεμπαν σε στίβο μάχης και τους βοηθούν σε δύναμη, ευλυγισία και ευκινησία. Στη συνέχεια, πήρε σειρά το ιδιαίτερα επίπονο αερόβιο πρόγραμμα, καθώς έτρεξαν χρησιμοποιώντας τις ειδικές μάσκες (elevation mask), οι οποίες ενισχύουν την αντοχή, βελτιώνουν τη δύναμη του αναπνευστικού συστήματος και την ικανότητα των πνευμόνων στην πρόσληψη οξυγόνου.

Το «παρών» στο αθλητικό κέντρο του Πανοράματος έδωσε σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο, ενώ το σημερινό μενού περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 17:30.