Αν σε πίνει, τι το πίνεις…

Προβλήματα στην Εθνική Γερμανίας, που προετοιμάζεται στη Βόρεια Ιταλία.

Μετά το χθεσινό τροχαίο, με δύο τραυματισμένους πολίτες (ο ένας διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο) σε γύρισμα χορηγού της Εθνικής παρόντων δύο παικτών (Χέβεντες, Ντράξλερ), που δεν έπαθαν τίποτα, αλλά χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη, ήρθε πάλι στην επιφάνεια ένα επεισόδιο του Κέβιν Γκρόσκροϊτς στο Βερολίνο.

Μετά τον τελικό Μπάγερν – Ντόρτμουντ 2-0, ο Γκρόισκροϊτς ήπιε λίγο παραπάνω στην γιορτή που διοργάνωσε η Μπορούσια για το τέλος της σεζόν και έχασε τον έλεγχο.

Όταν γύρισε στο ξενοδοχείο, ούρησε σε μια κολώνα στο λόμπι (!), με αποτέλεσμα να προκληθεί σε επεισόδιο με άλλον πελάτη του ξενοδοχείου, που ενοχλήθηκε.

Όπως έγινε γνωστό τώρα, ο Γκρόιτσκροϊτς δημιούργησε κι άλλες δυσάρεστες καταστάσεις. Στο ξενοδοχείο έβρισε μία υπάλληλο και κλώτσησε έναν πελάτη, ενώ στο κλαμπ που έγινε η γιορτή, κόντεψε να έρθει στα χέρια με άλλους θαμώνες, αλλά τελικά το… ξύλο απετράπη με την παρέμβαση δύο φίλων του.

Ο ίδιος απολογήθηκε εκ νέου, είπε ότι ήταν ένα λάθος και πως είναι πλέον συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της Εθνικής.

Από την Ομοσπονδία τιμωρήθηκε με επίπληξη, καθώς τα περισταστικά έγιναν όταν δεν ήταν με την Εθνική, αλλά με την ομάδα του.