Φουντώνει η κόντρα με την Super League- Καθυστερεί η σέντρα

Πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στην ώρα του το φετινό πρωτάθλημα της Football League μιας και οι συνεχείς συνεδριάσεις της διοργανώτριας αρχής καθιστούν αδύνατη την σέντρα.

Μείζον ζήτημα για τους ιθύνοντες της δεύτερης τη τάξη λίγκας, είναι η προκήρυξη του πρωταθλήματος και η κόντρα που υπάρχει με την Super League αναφορικά με τον αριθμό των ομάδων που θα έρχονται από την Football League.

Η μεν Super League έχει προτείνει τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μιας ομάδας από την Football League ενώ η διοίκηση των ομάδων της FL είναι κάθετη επιδιώκοντας την άνοδο δύο ομάδων. Το θέμα θα λύσει με παρέμβασή της η ΕΠΟ.

Η σέντρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου, όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο καθώς στις 10-15 Σεπτεμβρίου η Football League συνεδριάζει ιας και εκτιμά ότι τότε θα υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο ενώ μεταξύ άλλων θα γίνει πράξη όλες οι έγγραφες δεσμεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Σε περίπτωση που τελικά αυτό γίνει τότε θα συζητηθεί το πότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, με την σέντρα να πηγαίνει για τις αρχές Οκτωβρίου.