Προκλητικό : Στην ΕΡΤ είδαν… αδικία για Αστέρα

Συνήθως στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ δεν παίρνουν θέση για επίμαχες φάσεις, αλλά στην περίπτωση του πέναλτι, που κέρδισε ο ΠΑΟΚ το Σάββατο δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δουν… διαιτητική εύνοια στον ΠΑΟΚ.

Κατά την Αθλητική Κυριακή “ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ανορθόδοξο τρόπο” και το πόρισμα για την φάση του πέναλτι ήταν ότι “ο Πρίγιοβιτς εκβιάζει και ξεγελά τον διαιτητή, ξεκάθαρα δεν υπάρχει καμιά παράβαση, φαίνεται από την πίσω κάμερα” ήταν η άποψη της εκπομπής, παρά το γεγονός ότι στην κάμερα πίσω από την εστία, φαίνεται ότι ο Παπαδόπουλος χτυπά με το δεξί του χέρι τον Πρίγιοβιτς.

Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας του Αστέρα παραδέχτηκε στη μεικτή ζώνη ότι υπήρχε επαφή με τον Πρίγιοβιτς, αλλά όπως ο ίδιος είπε “ο Πρίγιοβιτς με βρήκε, όχι εγώ τον Πρίγιοβιτς”.

Φυσικά, στις φάσεις του αγώνα δεν υπήρχε το μαρκάρισμα του Κότσιρα στον Ουάρντα στο 37′, που ήταν 2η κίτρινη, δεν υπήρχε η φάση του 45′ όταν ο Ιγκλέσιας κάνει φάουλ στον Ουάρντα μέσα στην περιοχή, ενώ για τη φάση που ο Ιγκλέσιας σπρώχνει τον Κάνιας στην περιοχή στο 52′ και τον ρίχνει κάτω “δεν υπάρχει καμιά παράβαση”.

Δημόσια τηλεόραση…