Σικαμπάλα για επιστροφή και ΠΑΟΚ

Ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραζέκ Φαντλάλα (Σικαμπάλα) μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή την φορά για να φορέσει την φανέλα του Απόλλων Σμύρνης.

Η απόκτηση του Αιγύπτιου άσου από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναμένεται από μέρα σε μέρα, ωστόσο ο παίκτης έφτασε ήδη στην χώρα μας και παρέθεσε τις πρώτες του δηλώσεις στο gazzeta.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα, εδώ όπου είχα την πρώτη μου επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό γι’ αυτό και αποφάσισα να έρθω πίσω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, είχα περάσει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να συμβεί και πάλι το ίδιο».

Για την παρουσία των συμπατριωτών του (στη Super Legue (Ουάρντα, Μόρσι, Χασάν Κούκα)

«Είμαι φίλος με όλους, έχω παίξει μαζί τους και τους έχω δει από την τηλεόραση. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες τους και να κάνουν καλές εμφανίσεις».

Για το τι γνωρίζει για τον Απόλλωνα:

«Παρακολούθησα το ματς με την ΑΕΛ, η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία αλλά ασφαλώς μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Πιστεύω ότι τόσο η παρουσία μου όσο και τα υπόλοιπα παιδιά μπορούμε με τις εμφανίσεις μας να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί ώστε να ανέβουμε επίπεδο».

το πότε θα είναι έτοιμος:

«Είμαι έτοιμος να παίξω στο επόμενο ματς αν το ζητήσει ο προπονητής».

Πηγή φωτογραφίας: Gazzeta.gr