«Πέναλτι» είδε και ο παρατηρητής!

Η απόφαση του Μένιου Κουτσιαύτη να δείξει την άσπρη βούλα στην φάση του πέναλτι που πήρε ο Πρίγιοβιτς προκάλεσε τόσο την αντίδραση του Αστέρα Τρίπολης, όσο και την προπαγάνδα Αθηναϊκών και όχι μόνο μέσων ενημέρωσης που δεν είδαν πως στην επίμαχη φάση υπάρχει ξεκάθαρει επαφή και κατ΄επέκταση πέναλτι.

Βέβαια ο παρατηρητής του αγώνα Γιώργος Λιόλιος είχε την ίδια άποψη με τον διαιτητή της αναμέτρησης με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας fws.gr να γνωστοποιεί την άποψη του διαιτητή.

«Από τη στιγμή που υπήρχε επαφή με το χέρι (του Παπαδόπουλου στον Πρίγιοβιτς) στοιχειοθετείται παράβαση. Ήταν πέναλτι», είπε ο παρατηρητής του αγώνα  που προφανώς και είδε το ριπλέι με την επίμαχη φάση.

Παράλληλα ζήτησε τον λόγο από τον Κουτσιαύτη για τον λόγο που δεν έδειξε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Αστέρα στο 37ο λεπτού. Όταν ο Κώτσιρας έκανε φάουλ στον Ουάρντα αλλά δεν τιμωρήθηκε.

«Δεν ήταν τόσο δυνατό το μαρκάρισμα, ούτε ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση των γηπεδούχων» είπε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Στο τέλος, ο Λιόλιος ανέφερε και την φάση που ο Ιγκλέσιας πάτησε τον Ουάρντα. Ο διαιτητής του είπε ότι δεν είδε τι έκανε ο παίκτης του Αστέρα.