«Θέλω να αγοράσω τον Ηρακλή»

Την πρόθεση του να αναλάβει εξ ολοκλήρου, ως μεγαλομέτοχος, τον Ηρακλή, εξέφρασε για πρώτη φορά ο Τομ Παπαδόπουλος.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, μιλώντας στο site «sdna.gr», έκανε ξεκάθαρη την πρόθεση του να γίνει το νέο «αφεντικό» των κυανολεύκων.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

“Με ενδιαφέρει 100% ο Ηρακλής, είμαι σε συζητήσεις και θέλω να αναλάβω εξ’ ολοκλήρου την ομάδα”.

Δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει δίχως καμία αμφιβολία, πως οι προθέσεις του δεν είναι μόνο στο να βοηθήσει μέσω χορηγίας τον σύλλογο, αλλά επιθυμεί να γίνει αυτός ο κάτοχος των μετοχών της νέας εταιρείας.

Σε ερώτηση για το στάδιο που βρίσκονται οι ως τώρα συζητήσεις του μας είπε: “Μιλάμε με τους ανθρώπους του Ηρακλή, γνωρίζω τι χρειάζεται για να γίνω μεγαλομέτοχος. Αυτό που με απασχολεί και εξετάζω με τους συνεργάτες μου είναι το θέμα των χρεών της παλιάς ΠΑΕ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ισχύει και τι χρέη θα αναλάβουμε. Όπως καταλαβαίνετε είναι πράγματα που μας απασχολούν, θέλουμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα. Είναι μία διαδικασία που θα χρειαστεί χρόνο για να ξεκαθαρίσει”, είπε και πρόσθεσε: “Γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει χρόνος, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε τον Ηρακλή, με όποιον τρόπο μπορούμε, ακόμα και αν δεν έχουμε τις μετοχές στην κατοχή μας”.

Σε ερώτηση, για το αν μαζί του είναι και ο άμεσος συνεργάτης του, Νικ Σακίεβιτς, απάντησε: “Φυσικά. Ο Νικ είναι άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα μου και από κοινού συζητάμε για τον Ηρακλή”.

Ο Τομ Παπαδόπουλος, που η εταιρεία μαρμάρων που έχει, αποτελεί εκ των χορηγών της ομάδας μπάσκετ του NBA, Φιλαδέλφεια 76ερς και όχι μόνο, πρόσθεσε: “Ο Ηρακλής για εμάς προέκυψε το τελευταίο διάστημα. Γνωρίζω πως υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος, όμως εμείς προσπαθούμε να κερδίσουμε τον χρόνο για να πάρουμε την ομάδα”.

Κλείνοντας, τη σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί του, ο κ. Παπαδόπουλος, έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Ηρακλή, που σε λίγη ώρα θα βρεθεί στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσει την “ανοικτή” προπόνηση της ομάδας. “Θέλω ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Ο Ηρακλής είναι ιστορικός σύλλογος και μακάρι όλα να πάνε καλά”.