«Θα είμαστε έτοιμοι τον Δεκέμβριο»

O προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά και για το πρωτάθλημα, το οποίο το περιμένει πολύ ανταγωνιστικό, ενώ για την ετοιμότητα των «ασπρόμαυρων», περιμένει να πατήσει «γκάζι» η ομάδα τον Δεκέμβριο.

Μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, μίλησε στο acpaok.gr για το πρωτάθλημα:

«Αρχικά, να ευχηθούμε υγεία σε όλους τους αθλητές… Στο πρωτάθλημα θα παίξουμε με όλες τις ομάδες, το ζήτημα όμως είναι να είμαστε έτοιμοι και σε πολύ καλή κατάσταση στα μεγάλα παιχνίδια και στα play-offs. Επομένως, θα επιδιώξουμε να είμαστε έτοιμοι στα μέσα του Δεκεμβρίου, οπότε και είναι τα πιο δυνατά παιχνίδια για εμάς. Παρ’ όλα αυτά, οφείλουμε πάντα να είμαστε σε ένα πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας.

Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα ακόμη πιο δυνατό απ’ ό,τι πέρυσι, έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες… Θεωρώ πως με την ενίσχυση των όλων των ομάδων, το πρωτάθλημα θα είναι ποιοτικό και θα προσφέρει ωραίο θέαμα… Άλλωστε, μέσα από την ενδυνάμωση και ενίσχυση του πρωταθλήματος, βήμα – βήμα θα καταφέρουμε να δείξουμε την ποιότητα του ελληνικού χάντμπολ…».