Φιλικό… ξεμούδιασμα για Άρη

Την πρώτη του φιλική αναμέτρηση στην Καστοριά, πραγματοποίησε ο Άρης με τον Αγγέλου να δοκιμάζει πολλά πράγματα και τον Μποχωρίδη να μην αγωνίζεται.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Καστοριά, στο Άργος Ορεστικό, όπου προετοιμάζεται έδωσε σήμερα (28/08) ο Άρης. Ήταν ένας αγώνας προπονητικού χαρακτήρα και γι’ αυτό κρατήθηκε σκορ ξεχωριστά σε κάθε περίοδο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δοκίμασε κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, ενώ για τους παίκτες η αναμέτρηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για “ξεμούδιασμα” από τις δυνατές προπονήσεις, αυτών των ημερών που η ομάδα μας βρίσκεται στη Καστοριά.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Βεργίνη, Σλαφτσάκη, Φλιώνη, Χρηστίδη, Αγγέλου, Bell, Dallo, McGhee, Jones, Kyser, Harris, Βλάσιο.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 22-9, 14-10, 19-18

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν αγωνίστηκε εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (25/08). Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο Βαλάντης Κουρτίδης που συνεχίζει τις θεραπείες στο αριστερό γόνατο, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Δημήτρη Αυτοσμίδη.

Αύριο (29/08), ο Άρης θα προπονηθεί μια φορά, το πρωί.