Γνωριμία με την… ξένη ομάδα τους

Περίεργη περίπτωση η ΑΕΛ Καλλονής, καθώς η ομάδα από την Λέσβο αναγκάζεται να αγωνίζεται μακριά από την φυσική της έδρα, αφού στο νησί της δεν υπάρχει γήπεδο με προδιαγραφές. Έτσι, η ομάδα από τη Μυτιλήνη αγωνίζεται συνήθως στο ΟΑΚΑ ως γηπεδούχος, ενώ δύο φορές έπαιξε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παρόλα αυτά, η Καλλονή προσπαθεί να δημιουργήσει δεσμούς με την τοπική κοινωνία, για να μην αποκοπεί απ΄ αυτήν!

Σήμερα, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, που αποτελούνταν από τους Μανούσο Μάππα και Κεϊτά, επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πέτρας και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές, μοιράζοντας αυτόγραφα, στο πλαίσιο του προγράμματος “ΑΕΛΚ στο ποδόσφαιρο, ΑΕΛΚ στην κοινωνία”.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Καλλονής, «οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συμμετείχαν σε διαγωνισμούς χαρίζοντας την ευκαιρία στα παιδιά να κερδίσουν τετράδια από την σειρά «Roster» του Aelkstore και να φωτογραφηθούν με τους άσους της Καλλονής μας».

Ανάλογη περιπέτεια είχε περάσει πριν δύο χρόνια και η Δόξα Δράμας, που δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το γήπεδό της κι έπαιζε στο Καυτανζόγλειο, αλλά τουλάχιστο για τους οπαδούς τους δεν ήταν ούτε δύο ώρες δρόμο.

Αντίθετα, οι οπαδοί της Καλλονής μπορούν να παρακολουθούν την ομάδα τους μόνο από την τηλεόραση…