Έξωση στην ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, η οποία το δρόμο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια, αλλά η συμφωνία του αφορά μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα. Η ερασιτεχνική ΑΕΚ μαραζώνει και την έκαναν έξωση από τα γραφεία της!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το ebasket.gr :

Δύσκολες ώρες για πολλοστή φορά στην δύσμοιρη ΑΕΚ. Που δεν λέει να ηρεμήσει.  Η έξωση της έλειπε…

Τα οικονομικά προβλήματα στην Ερασιτεχνική (στην οποία δεν έχει εμπλοκή ο Δημήτρης Μελισσανίδης με βάση τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού) είναι γνωστά. Κανείς δεν περίμενε, ωστόσο, ότι ο ιδιοκτήτης των Γραφείων του ιστορικού συλλόγου θα αλλάξει κλειδαριές και θα… πετάξει την ΑΕΚ στον δρόμο, με αφορμή τα ενοίκια ενός χρόνου.

Η ΑΕΚ εκπέμπει (ξανά) SOS. Ακόμη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της.

Υπενθυμίζεται ότι για τις 6 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένο να γίνει (υπό τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο) το διοικητικό συμβούλιο στα Γραφεία, όπου βασικό αντικείμενο θα ήταν πέρα της αναδιάρθρωσης, οι λύσεις στα οικονομικά προβλήματα, η επικείμενη γενική συνέλευση στην ΠΑΕ αλλά και οι εξελίξεις στην ΚΑΕ.

Ο Αλέξης Αλεξίου, που αποτελεί το φαβορί για την προεδρία του συλλόγου, βρέθηκε το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήλθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη των Γραφείων, προς το παρόν δίχως αποτέλεσμα.

Πού θα γίνει το συμβούλιο; Δεν είναι πια το μείζον, αλλά εξετάζεται άλλος χώρος, καθώς ο χρόνος πιέζει και πρέπει να ληφθούν αποφάσεις.