Μήπως είναι λίγο… ψεύτης;

Πολλά ενδιαφέροντα είπε ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ στη συνέντευξη, που έδωσε στη Ρωσία.

“Υπήρχε μία τέτοια περίοδος. Σκεφτήκαμε τον Τσερτσέσοφ, ήταν στις αρχές που ήμουν στη Θεσσαλονίκη” είπε ο πρώην στρατηγικός σύμβουλος του Σαββίδη, όταν ρωτήθηκε αν τέθηκε ποτέ θέμα να προσλάβει ο ΠΑΟΚ Ρώσο προπονητή.

Το όνομα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, τότε προπονητή της Τέρεκ Γκρόζνι, είχε γραφτεί τότε στον ελληνικό τύπο, αλλά είχε διαψευστεί έντονα και ειρωνικά από την ΠΑΕ, με εντολή… Τσιστιακόφ.

“Καθόμασταν στο σαλόνι του ξενοδοχείου με τον Ρομπέρτο Κάρλος και τον μεταφραστή Γκριγκόρι Τικχόνοφ…” είπε σε μια άλλη αποστροφή του λόγου του ο Τσιστιακόφ. Μέχρι και τις τελευταίες μέρες, προσπαθούσε να περάσει τον Τικχόνοφ ως… σκάουτερ στην ΠΑΕ για να του δώσει ένα μεροκάματο.

Μάλιστα όταν το Thessports αναδημοσίευσε στις 13 Μαρτίου μία συνέντευξη του Τικχόνοφ από την εποχή που δούλευε στην Ανζί ως διερμηνέας του Ρομπέρτο Κάρλος και μιλούσε για το επάγγελμά του, ο Τσιστιακόφ είχε δώσει εντολή να βγάλει η ΠΑΕ διάψευση!

Να διαψεύσει, δηλαδή, η ΠΑΕ τη συνέντευξη του Τικχόνοφ πριν από δύο χρόνια σε ρωσικό μέσο…

Καλή τύχη να έχει ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ στη Ρωσία και στην ρωσική ομοσπονδία, εφόσον κερδίσει τις εκλογές ο Πριάντκιν και γίνει πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φίλοι είναι, μάλλον θα τον προσλάβει.