Αύριο κρίνεται του Κούπερ

Ο Κούπερ αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ στο σημερινό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν ότι από την ώρα που δεν κρατήθηκε το δελτιο του μπορεί να παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η τύχη του Αμερικάνου θα κριθεί αύριο.

Ο κανονισμός έχει αλλάξει, οι διαιτητές δεν είναι υποχρεωμένοι να κρατούν δελτία αθλητών και απλά αναφέρουν συμβάντα στο φύλλο αγώνα, προκειμένου να αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο αθλητικός δικαστής πρέπει να αποφασίσει πριν το επόμενο παιχνίδι, οπότε επειδή το 4ο παιχνίδι είναι Κυριακή, η απόφαση θα πρέπει να βγει αύριο. Θα είναι πρόστιμο ή ποινή αγωνιστικής;

Οι διαιτητές  έγραψαν στο φύλλο αγώνα, ότι με το τέλος του ημιχρόνου ένας φίλαθλος έβρισε τον Κούπερ κι αυτός τον απώθησε, και τον απέβαλαν με ντισκαλιφιέ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν πολλά παράπονα για την συμπεριφορά των γηπεδούχων, αφενός γιατί επέτρεψαν στον συγκεκριμένο οπαδό να βρίζει σε όλο το πρώτο ημίχρονο τον Κούπερ κι αφετέρου γιατί ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ (Λιανός) κατέβηκε στο παρκέ στο ημίχρονο και μεταξύ άλλων, μίλησε άσχημα στον μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατζίδη.

Η κάθοδος του Λιανού στο παρκέ σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος παρακολούθησε κανονικά από τη θέση του το δεύτερο ημίχρονο, όπως φυσικά και ο οπαδός που έβριζε στο πρώτο ημίχρονο τον Κούπερ.

Στο περιθώριο όλων αυτών, στη Νέα Σμύρνη έγινε κι ένα παιχνίδι…

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον κόουτς για τη νίκη. Ήταν αποφασιστικοί στο παιχνίδι, κάτι που δεν κάναμε εμείς. Δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι όπως τα πρώτα ματς στην επίθεση από εκεί και πέρα και η άμυνά μας δεν ήταν όπως άλλες φορές. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη όπου θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα αυτού», είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος.
«Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια όπου δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε, σήμερα δείξαμε καλό πρόσωπο. Ήμασταν αποφασιστικοί από το πρώτο λεπτό. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Στην επίθεση κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα, πήραμε διαφορά διψήφια από νωρίς και αυτό μας βοήθησε να μπούμε με σεβαστή διαφορά στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, αλλά κρατήσαμε ένα προβάδισμα αρκετά ικανό για να μας δώσει τη νίκη. Κάναμε το 2-1, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη το πλεονέκτημα στη σειρά, έχει το παιχνίδι στην έδρα του και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο επόμενο παιχνίδι», είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη του. Είχε διάθεση περισσότερη από μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είναι δίκαιη η νίκη του. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε παρότι είχαμε πει να παίξουμε καλύτερα και αφού γνωρίζαμε ότι δεν είχε τελειώσει τίποτα. Εχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την σειρά στη Θεσσαλονίκη κι αυτό πρέπει να κάνουμε», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Καλλές, ενώ τους παίκτες του Πανιωνίου εκπροσώπησε ο Τάσος Σπυρόπουλος, ο οποίος είπε ότι «κάναμε αυτό που δεν είχαμε κάνει στα δύο πρώτα παιχνίδια και θα πάμε Θεσσαλονίκη για να κάνουμε το 2-2».