«Τέτοια ματς θέλουν υπομονή»

Στην κάμερα της ΝΟΒΑ μίλησε ο Εβγέν Σάκχοφ ο οποίος αναφέρθηκε στο θερμό καλοκαίρι του ΠΑΟΚ και στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε με το σκεπτικό να περάσουμε τις πιο σημαντικές πάσες για να τελειώσουμε το παιχνίδι σε πέντε λεπτά, σε δέκα σε μισή ώρα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, πρέπει να δείχνεις μεγαλύτερη υπομονή, να προσπαθήσεις να ελέγξεις τον ρυθμό, για να καταφέρεις να πάρεις το αποτέλεσμα».

Ακόμη πρόσθεσε: «Ήταν στιγμές του παιχνιδιού δύσκολες, στο τέλος του αγώνα, που εμείς έπρεπε να πιέσουμε ψηλά, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει εύκολες πάσες, επίσης ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε εμείς τις λεγόμενες δεύτερες μπαλιές. Μας βοήθησε πολύ και ο Τσούμπα Ακπόμ, στις εναέριες μονομαχίες».

Για το αν τους βοηθάει η διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί:«Νομίζω ότι αυτή η περίοδος που προηγήθηκε της διακοπής ήταν πολύ καλή για εμάς, αν και δύσκολη, γιατί το να παίζεις παιχνίδια κάθε τρεις μέρες στο δεδομένο χρονικό σημείο δεν είναι εύκολο. Η διακοπή θα μας κάνει καλό για να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να συνεχίσουμε ξανά να παλεύουμε για τους στόχους μας».