«Τρέχουν» για το τηλεοπτικό

Η προσπάθεια της Football League να «δέσει» όλες τις ομάδες υπό το καθεστώς της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων προκάλεσε…συναγερμό στον Άρη. Κι αυτό διότι η διοίκηση Στεφανίδη έχει ποντάρει πολλά στα έσοδα από την τηλεόραση στον καταρτισμό του πλάνου της για την επόμενη ημέρα της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία.

Ήδη από χθες το απόγευμα υπήρξαν επαφές, κυρίως με Αθήνα μεριά, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του θέματος, κατά πόσο η ΕΠΟ είναι διατεθειμένη να αποδεχτεί την πρόταση της Football League κι αν υπάρχει τρόπος ο Άρης να μπλοκάρει αυτή την διαδικασία.

Βέβαια, πιθανότατα σε αυτή την προσπάθεια οι «κίτρινοι» θα έχουν ισχυρούς συμμάχους, αφού τόσο η ΑΕΚ, όσο και η Λάρισα που «ανέβηκαν» από την Γ’ Εθνική, θεωρούνται άκρως εμπορικές και στις προθέσεις τους είναι να διαπραγματευτούν μόνες τους για τηλεοπτικό συμβόλαιο. Κάτι που θέλει να κάνει βέβαια και ο Άρης.

Στο μεταξύ για το λόγο αυτό θα βρεθεί στην Αθήνα ο Στεφανίδης, ώστε να έχει επαφές δια ζώσης, ενώ θα παρευρεθεί και στο διοικητικό συμβούλιο της SuperLeague. Θυμίζουμε ότι από εκεί ο Άρης περιμένει τα χρήματα από το… πριμ υποβιβασμού.