Ενθουσιασμένος ο Ζαμπά !

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται ο Λέο Ζαμπά, αφού το όνομα του βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης.

Η ισπανική έκδοση μάλιστα του «yahoo», έκανε ένα αφιέρωμα για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αν καταφέρει να κατακτήσει το βραβείο «Golden Boy» θα είναι ο τρίτος Βραζιλιάνος στην ιστορία, μετά τους Πάτο και Άντερσον.

Παράλληλα αναφέρει ότι συγκεκριμένο βραβείο το έχουν κατακτήσει μεταξύ άλλων, οι Λιονέλ Μέσι και Γουέιν Ρούνεϊ, με τελευταίο κάτοχο τον, παγκόσμιο πρωταθλητή πλέον, Κίλιαν Μπαπέ.

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το ότι κληρώθηκε ο Δικέφαλος με μια ομάδα όπως η Τσέλσι, στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά: 

«Το όνειρο μας ήταν το Champions League. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε σπουδαίες εμπειρίες από την διοργάνωση και τώρα μπορούμε να πάμε με πλήρη συγκέντρωση στο Europa League. Πρώτα από όλα έχουμε  να αντιμετωπίσουμε την Τσέλσι. Έπαιζα με αυτήν την ομάδα στο Playstation και τώρα θα παίξω αντίπαλος με αυτόν το σπουδαίο σύλλογο» .