Θέλει να μπλοκάρει την επικύρωση

Για τις 15.30 έχει οριστεί η διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, με θέμα συζήτησης, μεταξύ άλλων, και την επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ θα παραστεί και υποχρεωμένος, βάσει καταστατικού, θα υπογράψει την πιθανή επικύρωση με επιφύλαξη, ενώ σκοπεύει να προχωρήσει την Δευτέρα σε έφεση κατά της απόφασης στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Στον Δικέφαλο είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση. Ακόμη κι αν τελικά το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης κρίνει ότι είναι αναρμόδιο για την εκδίκασή της, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια για διαφυγόντα κέρδη, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι δεν έχει θεσπιστεί όργανο τρίτου βαθμού για τέτοιες υποθέσει από την ΕΠΟ.

Χθες, όπως είναι γνωστό, με έγγραφο του προς την ΕΠΟ, το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο καλεί την ελληνική ομοσπονδία να καταθέσει την άποψη της σχετικά με την προσφυγή που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητώντας να εξετάσει την εγκυρότητα της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο και την εφαρμογή αυτής της τιμωρίας στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.