Σάντος: «Ξεκινάει το όνειρο, ελάτε μαζί»

Η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε την Ελλάδα και άνοιξε φτερά για την Βραζιλία. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος «πέταξε» για τη Λισαβόνα, ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την Πορτογαλία, και πριν από την αναχώρηση σε ειδική εκδήλωση του ΟΠΑΠ (μέγας χορηγός της Εθνικής) ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το μεγάλο όνειρο της διάκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Δεν πρόκειται να πω πολλά, γιατί έτσι και αλλιώς τις λέξεις τις παίρνει ο άνεμος. Το μοναδικό που θέλω να πω είναι πως ξεκινάει το όνειρο, και σίγουρα θα δουλέψουμε όλοι στο μάξιμουμ για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε μαζί μας», δήλωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής.

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, που τόνισε: «Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και τους συμπαίκτες μου που θα μπούμε στο αεροπλάνο για να κάνουμε το όμορφο αυτό ταξίδι. Πιστεύω πως είμαστε όλοι καλά έχουμε ένα στόχο που είναι να επιστρέψουμε ύστερα από αρκετό καιρό και παραπάνω από ένα μήνα. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΟΠΑΠ, μίλησαν και οι Φάνης Γκέκας, Στέφανος Καπίνο, με τον πρώτο να δηλώνει πως «δεν χρειάζεται να πω πολλά. Φαίνεται το κλίμα που υπάρχει. Πάμε για το όνειρο» και το νεαρό γκολκίπερ να συμπληρώνει: «είμαι χαρούμενος που θα είμαι στο ταξίδι με όλα αυτά τα παιδιά».