Γιατί σταματά το ποδόσφαιρο ο Καμαρά!

Πριν από κάποιες εβδομάδες, η Γκινγκάμπ ανακοίνωσε πως ο Αμπντούλ Καμαρά δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της, λόγω προβλημάτων υγείας. Ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του στην γαλλική ιστοσελίδα “foodmercato”, αποκάλυψε τους λόγους.

“Δεν μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι, από τη στιγμή που υπάρχει το ρίσκο να πάθω έμφραγμα ή να πεθάνω στο γήπεδο όπως πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να προχωρήσω, ακόμα και αν είναι σκληρό να το δεχθώ. Περίμενα τα νέα τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, προσπάθησα σε κάθε περίπτωση να μείνω δυνατών. Από τα 13 μου, η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο. Πάλεψα σκληρά να επανέλθω μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου και τώρα μου λένε πως δεν θα φορέσω ποτέ ξανά μία ποδοσφαιρική φανέλα.

Χρειάζομαι χρόνο για το αποδεχθώ, δεν είναι όπως ένας τραυματισμός όπου μπορείς να παλέψεις για να επιστρέψεις. Με αυτό, δεν μπορώ να κάτω τίποτα. Όλα γκρεμίζονται για μένα αυτή τη στιγμή. Το κλαμπ με βοήθησε με πολλούς τρόπους, όπως και ο πρόεδρος που είναι πολύ κοντά μου. Εάν χρειαστώ τον ίδιο ή το κλαμπ, ξέρω πως θα είναι εκεί”.