«Θέλουμε την ΠΑΕ Ηρακλής»

Για τον Ηρακλή η σεζόν τελείωσε ουσιαστικά με την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο, και πλέον αρχίζει η συζήτηση για την επόμενη σεζόν…

Τα προβλήματα είναι πολλά, οι πιέσεις που δέχεται ο Θόδωρος Παπαδόπουλος να παραδώσει τις μετοχές και να αποχωρήσει από την ομάδα, εντείνονται (σύμφωνα με τη σημερινή Μέτροσπορτ, έχει δημιουργήσει χρέη 1.300.000 ευρώ) και σήμερα, μιλώνας στον ArenaFM89,4 για λογαριασμό της νίκησης «Αναγέννηση», ο Μιχάλης Στοίτσας, είπε ότι η κίνηση είναι έτοιμοι να αναλάβει την ομάδα.

«Είμαστε διατιθέμενοι να αναλάβουμε αυτή την στιγμή τα χρέη που έχει η ΠΑΕ που είναι κοντά στο 1.5 εκ, ευρώ. Προσπαθήσαμε και τον Νοέμβριο πριν τα πλέι οφ, μαζί με τον Αλέξανδρο Ιωαννίδη αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλο ρίσκο για μας, σε μια τέτοια εποχή να αναλάβουμε όλα αυτά τα χρέη αλλά ο κ. Παπαδόπουλος δεν δίνει την ομάδα. Δε ξέρω γιατί δεν την δίνει , η ομάδα καταστρέφεται μέρα με την ημέρα.

Η ομάδα χρειάζεται σχεδιασμό και προγραμματισμό, δεν μπορούμε να αφήσουμε πάλι τον Ηρακλή σε αυτή την καταστροφή , είναι καταστροφική η πορεία του.

Θα επανέλθουμε νε νέα πρόταση, είμαστε όλοι Ηρακλειδείς, αγαπάμε την ομάδα και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να επανέλθει η ομάδα εκεί που ήτανε. Έχουμε μαζευτεί πολλοί για να έχουμε και την οικονομική δυνατότητα.

Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε σήμερα, τα χρέη της ομάδας», είπε.