«Ο Μάβραϊ, ο Μπάσα και η δύναμη του Άρη…»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι, προκειμένου να αναφερθεί στο προσεχές παιχνίδι με το Λεβαδειακό, αλλά και στην φετινή, μέχρι στιγμής, παρουσία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1»:

Για την αγάπη του για τον Άρη: «Έχουμε παιχνίδι την ίδια μέρα με τον Άρη, οπότε δεν μπορώ να έρθω για να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έχω τη δυνατότητα να δω από κοντά άλλα παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Την ομάδα, όμως, δε θα την αφήσουμε ποτέ εμείς. Βλέπετε ότι όλος ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα από κοντά. Η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του και αυτό δεν το δείχνει μόνο στο Χαριλάου, αλλά και εκτός έδρας».

Για τον Μάβραϊ: «Είναι ένας παίκτης που η εμπειρία από τα πρωταθλήματα στα οποία έχει παίξει, τα λέει όλα. Ήταν εκεί όταν η Εθνική έκανε την ανανέωση. Με τα στοιχεία που έχει, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και στην άμυνα της ομάδας, αλλά και στα αποδυτήρια. Είναι ένας παίκτης ήρεμος, έχει πολύ καλές τοποθετήσεις, είναι ικανός να «σβήσει» ακόμα και έναν γρήγορο επιθετικό. Βέβαια, πιστεύω ότι είναι λίγο απροπόνητος. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα σε αυτό και ότι θα είναι έτοιμος μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες».

Για τον Μπάσα: «Και ο Μπάσα και ο Μάβραϊ έχουν βοηθήσει πολύ την Εθνική. Θα βοηθήσει πολύ τον Μάβραϊ να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομάδα. Ο Άρης έχει όλους τους παίκτες από κοντά. Είναι ένας παίκτης που δείχνει να είναι αργός, αλλά τα χιλιόμετρα που κάνει δε φαίνονται. Η κυκλοφορία περνάει από τα πόδια του και η ηρεμία που δίνει στην ομάδα τα λέει όλα».

Για τη μέχρι στιγμής παρουσία του Άρη και του κόσμου του στη φετινή σεζόν: «Την περίμενα αυτή τη συμπαράσταση. Επίσης, ο προπονητής έχει περάσει την ηρεμία σε όλη την ομάδα. Ο Άρης έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και στο τέλος θα δικαιωθούν όλοι με τις επιλογές που έχουν κάνει. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει τα φόντα να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα, εφόσον διατηρηθεί η ηρεμία και δεν υπάρξουν εξωαγωνιστικά προβλήματα. Για παράδειγμα στη Λαμία επιδίωξε με επιμονή το γκολ».

Για τον παίκτη του Άρη που του έχει κάνει μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη εντύπωση: «Ο Μπρούνο Γκάμα νομίζω ότι είναι ένα σκαλί πάνω από όλους τους υπόλοιπους. Τον ξέρω από τότε που έπαιζε στην Ουκρανία. Πιστεύω ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του και να τη βοηθήσει καταλυτικά κατά τη διάρκεια του αγώνα».