Αγωνία για Βεζένκοφ, φεύγει ο Μίνιτς

Για τον Μίλαν Μίνιτς η εξέλιξη ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη. Άλλωστε η ίδια η ΚΑΕ Άρης,με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων είχε ζητήσει από τον Σέρβο να λυθεί η συνεργασία τους. Δεν έγινε τότε, αλλά ο ίδιος ο Μίνιτς πλέον ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Εδώ και πάρα πολύ καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα στην Τουρκία που τον φέρνουν ως μεταγραφικό στόχο της Εφές. Χθες το βράδυ, Τούρκος δημοσιογράφος μετέφερε ρεπορτάζ περί συμφωνίας Άρης-Εφές για τον παίκτη και πως πλέον εκείνος καλείται να αποφασίσει. Ο πατέρας του έκανε δηλώσεις τονίζοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα.

Για τα περί συμφωνίας Άρη-Εφές, ενδεχομένως και να μην ισχύει από τη στιγμή που επίσημα η ΚΑΕ, ενημερώνει επίσημα ότι δεν πουλάει τον παίκτη. Όσο για το ότι ο Βεζένκοφ θα αποφασίσει, αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια, διότι πάρα πολύ απλά από τη στιγμή που υπάρχει χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης, όποια ομάδα θέλει την καλύπτει, ο Άρης δεν μπορεί να το μπλοκάρει και ο παίκτης αποφασίζει τι θα κάνει.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Τη δεδομένη στιγμή, ο Άρης πολλά λεφτά δεν μπορεί να δώσει, αγωνιστικά όμως, μπορεί να προσφέρει τα… πάντα στον Βεζένκοφ. Κι αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του, διότι ο Βουλγαροκύπριος έχει θέσει ως προτεραιότητα να αγωνίζεται. Αν όμως τα λεφτά που προσφερθούν είναι πολλά, σε συνδυασμό με κάποιες αγωνιστικές «δεσμεύσεις» τότε δεν αποκλείεται να φύγει κιόλας.

Πάντως η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η υπόθεση δεν θα εξελιχθεί σε σίριαλ…