“Να κερδίζουμε σε κάθε ματς”

Για το γκολ που πέτυχε και για την πρόκριση επί του Εθνικού μίλησε σε συνέντευξη του στο Metropolis 95.5 ο Χρήστος Ρόβας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση του Ηρακλή επί του Εθνικού: «Ο Εθνικός ήταν μια πολύ καλή ομάδα, έπαιξε αμυντικά. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, δεν δέσαμε ακόμη. Μας περίμενε ο Εθνικός, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μας ήρθε το γκολ στην αρχή, μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Κατά τη διάρκεια της παράτασης βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παρ’ όλα αυτά η τύχη μας χαμογέλασε, διότι η διαδικασία των πέναλτι είναι ρώσικη ρουλέτα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα ωραίο συναίσθημα το γκολ που πέτυχα. Από εκεί και πέρα δείχνουμε πως είμαστε μια ομάδα που δεν δεχόμαστε να χάσουμε. Δείξαμε μέταλλο, δεν τα παρατήσαμε, ισοφαρίσαμε στο 120’ και στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι κερδίσαμε. Αυτό που κρατάμε είναι το μέταλλο που δείξαμε πως έχουμε ως ομάδα. Είναι μια νίκη που μας φέρνει χαμόγελα και μας ανεβάζει ψυχολογικά και σίγουρα θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια. Συνεχίζουμε στο Κύπελλο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το αν ήταν πρωτόγνωρη διαδικασία γι’ αυτόν το 10-9 στα πέναλτι: «Ούτε εγώ, αλλά νομίζω ούτε κανείς από τους συμπαίκτες μου το έχει συναντήσει. Πραγματικά, δεν τελείωναν τα πέναλτι. Και όσο πιο πολλές φορές εκτελείς πέναλτι τόσο πιο αγχωτικό γίνεται για τη συνέχεια. Αφού περάσαμε, όμως, δεν πειράζει. Ας χτυπούσαμε και 50 πέναλτι, αρκεί να κερδίζαμε».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν στην Καλλιθέα: «Ο πρόεδρος είναι κοντά στην ομάδα. Τα περαιτέρω δεν τα ξέρω. Πάνω σε αυτό το κομμάτι πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα παίρνει δύναμη από αυτές τις καταστάσεις και ειδικά όταν πρόκειται για έμπιστο άνθρωπο».

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας: «Θα δουλέψουμε στο διάστημα που μας απομένει μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος. Θα δώσουμε το 100% στις προπονήσεις και θα δώσουμε τα πάντα για ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής. Είμαστε όλοι καλοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές. Θα παλέψουμε και στο τέλος πιστεύω θα καταφέρουμε τον στόχο μας».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Το έχω ξαναπεί. Προσωπικός μου στόχος είναι ο ομαδικός στόχος. Ας βάλω αυτό το γκολ μόνο, αρκεί η ομάδα να ανέβει. Θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος να χαμογελάσουμε».