By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Χαμός στην Λάρισα!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμός στην Λάρισα!

Τhessports
Last updated: 21/09/2018 11:09
Τhessports
Share
SHARE

Απίστευτες καταγγελίες από την ΠΑΕ Λάρισα που με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το μέλος του Δ.Σ. Ηλία Παλαιοχωρλίδης, δέχτηκε δύο φορές επίθεση από αγνώστους, με σκοπό να παραιτηθεί από την ΠΑΕ και αφήνει αιχμές εναντίον του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Ανδρέα Λιόντου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν από λίγη ώρα και κατόπιν προηγουμένης συνεννοήσεως με τον κ. Κούγια υπέβαλε την παραίτηση του από μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ ο διακεκριμένος Καθηγητής Ορθοπαιδικής, και γιος του εμβληματικού Προέδρου της ΑΕΛ Σίμου Παλαιοχωρλίδη, Ηλίας Παλαιοχωρλίδης.

Μοναδική αιτία της παραιτήσεως του είναι ότι δέχτηκε δύο κακουργηματικές επιθέσεις, όπου κατά τη διάρκεια των οποίων χτυπήθηκε από δράστες, που συγχρόνως απείλησαν τη ζωή του και τη ζωή των μελών της οικογενείας του.

Η πρώτη επίθεση γεννά πολλά ερωτηματικά διότι έγινε αμέσως μόλις βγήκε από το γραφείο του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Ανδρέα Λιόντου και μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του γραφείου του και μετά από ραντεβού που έγινε στο γραφείο του Ανδρέα Λιόντου, μετά από τηλεφωνική πρόσκληση του Ανδρέα Λιόντου, δηλαδή την παρουσία του κ. Παλαιοχωρλίδη στο γραφείο του Ανδρέα Λιόντου την γνώριζαν μόνο δύο πρόσωπα, ο Ανδρέας Λιόντος και ο Ηλίας Παλαιοχωρλίδης.

Εκείνη την ημέρα, ο άγνωστος ακόμη δράστης ηλικίας 18-19 ετών χτύπησε με γροθιές τον κ. Παλαιοχωρλίδη και του είπε αν δεν παραιτηθεί άμεσα θα κινδυνεύσει η ζωή του και η ζωή της οικογενείας του.

Ο κ. Παλαιοχωρλίδης ενημέρωσε άμεσα τον κ. Κούγια, αλλά και τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας Υποστράτηγο κ. Τόλλια, αλλά αρνήθηκε την υπόδειξη του Ανδρέα Λιόντου να παραιτηθεί και αυτός.

Η δεύτερη επίθεση έγινε χθες στο ιατρείο του, όπου άγνωστος ακόμη δράστης περίπου 25 ετών του επιτέθηκε και τον χτύπησε πάλι με σκοπό να τον εκβιάσει και να παραιτηθεί, όπως και έγινε σήμερα κατόπιν προτροπής της οικογενείας του και κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Κούγια.

Για την παραίτηση Λιόντου και τις πραγματικές αιτίες της, που δεν έχουν σχέση με τις αιτίες που ανέφερε στην επιστολή παραιτήσεως του, αλλά και για την παραίτηση Παλαιοχωρλίδη, κατόπιν κακουργηματικού εκβιασμού του, θα αναφερθεί ο κ. Κούγιας σε συνέντευξη που θα δώσει, μόλις έχει τη δυνατότητα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, στη Λάρισα την επόμενη εβδομάδα.

Στη συνέντευξη αυτή ο κ. Κούγιας θα αναφερθεί με ονοματεπώνυμα για όλα τα θέματα που αφορούν:

Το μέλλον και τις προθέσεις του κ. Κούγια για την ΑΕΛ και στην ΑΕΛ.

Το γηπεδικό και που θα δώσει τους αγώνες της η ΑΕΛ από εδώ και στο εξής.

Για το ποιοι οργανώνουν τα λιγότερα από 100 παιδιά που εμφανίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό και εξαπέλυσαν τις εξυβρίσεις και τις απειλές εις βάρος του κ. Κούγια και τα οποία, λιγότερα μεν αλλά τα ίδια πρόσωπα δε, σήμερα το απόγευμα επανέλαβαν τις ίδιες συμπεριφορές κάτω από τα γραφεία της ΑΕΛ, για το ποιοι έφτιαξαν το πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο με σκοπό να εκβιάσουν και να δυσφημήσουν τον κ. Κούγια και για το ποιοι κρύβονται με ονοματεπώνυμα πίσω από όλη αυτήν την ιστορία και που αποσκοπούν και ποια είναι η πραγματική αιτία.

Στην ίδια συνέντευξη θα αναφέρει ποιοι είναι αυτοί που πριν από το έκτακτο συμβούλιο της περασμένης εβδομάδος μπήκαν στα γραφεία της ΑΕΛ στην οδό Κύπρου, χτύπησαν το κουδούνι και προσποιήθηκαν ότι είναι μελλοντικοί πελάτες του κ. Κούγια και θέλουν να τον συναντήσουν και τι του είπαν.

Ο κ. Κούγιας θα αποκαλύψει τα ονοματεπώνυμα ορισμένων εκ των προσώπων τους οποίους γνωρίζει”.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι πορείες των οπαδών της ΑΕΛ κατά της διοίκησης της ομάδας τους. Οι φίλοι των «βυσσινί», βρέθηκαν την Πέμπτη στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου φώναξαν συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια κι όχι μόνο. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ όπου και κρέμασαν πανό στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

Σε αυτό ήταν γραμμένο σύνθημα κατά του Αλέξη Κούγια…

Σχετικά άρθρα

Πρόβλημα με Ζίβκοβιτς – Μένει εκτός Εθνικής!
Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η νέα ομάδα του Μιλούνοβιτς
Next Article Την… γλιτώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Τελευταία νέα

Πήρε Χάτσον ο Ηρακλής
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Φέρνει Χαραλαμπόπουλο ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
ΔΙΑΦΟΡΑ
31 May, 2026
Follow US