By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: O Kρέσπο για το… γούρι του
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Kρέσπο για το… γούρι του

Τhessports
Last updated: 23/09/2018 23:53
Τhessports
Share
SHARE

Ρυθμιστής της άμυνας του ΠΑΟΚ ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ο οποίος μάλιστα έφερε στο γήπεδο την μόλις δύο μηνών κόρη του και μπήκαν μαζί στο χορτάρι της Τούμπας λίγο πριν από την σέντρα του ντέρμπι.

Ο Ισπανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε αυτό το γεγονός και αναφέρθηκε και στα στοιχεία που έδωσαν την νίκη στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός:

Για το ότι δεν έχουν περάσει δύο μήνες από τη γέννηση της κόρης του και ήταν στο γήπεδο: «Είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω αν είναι το γούρι μου, γιατί η Βαλεντίνα, όσες φορές έχει βρεθεί στην Τούμπα, έχουμε νικήσει. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και, όσο χειμωνιάζει ο καιρός, δεν θα έχει τη δυνατότητα η οικογένειά μου να έρχεται πολλές φορές στο γήπεδο».

Για τον αγώνα: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλή, όμως εμείς είχαμε σοβαρότητα, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να τη νικήσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίζουμε όλους τους αγώνες και να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το αν είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί: «Είναι τρεις βαθμοί, αλλά και η συνέχεια που υπάρχει στους αγώνες μας. Αυτό που μένει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και σε αυτόν το ρυθμό».
Για το ποιο ήταν το… κλειδί της νίκης: «Σίγουρα, η αποτελεσματικότητα του Πρίγιοβιτς που πέτυχε και δύο γκολ. Επίσης, η καλή λειτουργία στην άμυνά μας, καθώς η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων της, αλλά εμείς είχαμε καλή λειτουργία και δεν το επιτρέψαμε».

Για τη σειρά των δύσκολων αγώνων που έχει η ομάδα: «Το ξέρουμε και το έχουμε συζητήσει ότι θα παίξουμε δύσκολους αγώνες στη σειρά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είμαστε ομάδα που έχει πολλούς άξιους παίκτες και πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη σε όλα τα παιχνίδια».

Κατέληξε πως: «Ξέρουμε ότι ξεκινήσαμε με μείον δύο βαθμούς. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, έχουμε συνηθίσει σε αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να παίρνουμε τη νίκη και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, προκειμένου να παραμείνουμε στην κορυφή».

Σχετικά άρθρα

«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!
Ομάδα εκτός Conference Leauge, λόγω στημένων!
Καταγγελίες στην UEFA κατά Άρη, ΑΕΚ και ΟΦΗ
Ανακοίνωσε Ζούμπκοφ η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Χαλασμός στα social media της ΑΕΚ!
Next Article Μπακάκης: «Άλλες ομάδες χάνουν την μπάλα και τρώνε 4 στην Τούμπα»

Τελευταία νέα

Ο Ραζνάτοβιτς έστειλε «μήνυμα» για Σπανούλη και Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Προετοιμάζεται κι επίσημα για Σπανούλη ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Σκάει η «βόμβα»: Οριστική συμφωνία Άρη – Σπανούλη!
Featured ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Βρήκε προπονητή ο Προμηθέας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Follow US