Πάκο Ερέρα: «Συνεχίζουμε δυνατά…»

O Πάκο Ερέρα είναι ευχαριστημένος από πολλά από τα οποία είδε από τους παίκτες του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως να διαπίστωσε και κάποια αρνητικά. Σε αυτά πάντως δεν στάθηκε σχεδόν καθόλου στη χθεσινή προπόνηση, την πρώτη, έπειτα από το ματς της Τούμπας. Προσπάθησε κυρίως να «ανεβάσει» ψυχολογικά τους παίκτες του τονίζοντας κατά βάση, τα θετικά στοιχεία από το ντέρμπι της Τούμπας.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο πολύπειρος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θέλησε να πει δυο λόγια στους ποδοσφαιριστές του. Απλά και μόνο να τους επιβραβεύσει για την εικόνα που έδειξαν μέσα στην έδρα ενός δυνατού αντιπάλου.

«Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και την εμφάνισή σας. Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την εικόνα που παρουσιάσατε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Βγάλατε αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΣ κι αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Συνεχίζουμε δυνατά…», ήταν η λακωνική πλην όμως γεμάτη ουσία ομιλία του Πάκο Ερέρα στους παίκτες του Άρη, με την οποία ο Καταλανός προπονητής έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.