Τα… κλασικά επεισόδια στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός πήρε το αίμα του πίσω, μετά από ένα δραματικό παιχνίδι κέρδισε τον Ολυμπιακό με 65-67 στο ΣΕΦ, ισοφάρισε σε 2-2 και πάει τον τελικό σε 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν το άντεξαν.

Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, και προσπάθησαν να φτάσουν στην φυσούνα για να επιτεθούν σε ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά αναχαιτίστηκαν από την αστυνομία, με αποτέλεσμα να ανοίξει… πόλεμος.

Η κόντρα μεταφέρθηκε και εκτός γηπέδου με την αστυνομία να χρησιμοποιεί χημικά για να απομακρύνει τους οπαδούς, ενώ από τον πετροπόλεμο προκλήθηκαν φθορές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

“Με το ίδιο πάθος την Τετάρτη για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα” ήταν το μόνο σχόλιο, που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τη νίκη στο ΣΕΦ, που απογοήτευσε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πήγε πάλι στο κλειστό ελπίζοντας να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Αυτό θα κρίθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ…

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ ÐËÅÉ ÏÖ(BASKET LEAGUE 2013-2014) PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS