Μποϊκοτάζ στην Εθνική ο Ολυμπιακός

Στον τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκείνος που τα έβαλε με τους διαιτητές. Τώρα ήταν η σειρά των Αγγελόπουλων, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Όπως είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα παίξουν στην Εθνική και έβαλε κατά του Βασιλακόπουλου και των διαιτητών.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Βασιλακόπουλο, στον κ. Ζαβλανό και στον κ. Κορομηλά για τη σημερινή κατάσταση. Η κατάσταση στην διαιτησία στην Ελλάδα είναι αηδιαστική, δεν πάει άλλο. Ειμαστε αηδιασμένοι κι εμείς και όλη η ομάδα. Πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, έχουνε ξεπεράσει τα πάντα. Οι κ. Βασιλακόπουλος, Κορομηλάς και Ζαβλανός έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ και νομίζω πως δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση. Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Ο κ. Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν πάει καλά. Έχει θέματα. Τι να κάνουμε τώρα, μην το ψάχνετε. Κάνει παρεμβάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική, θέλει να αλλάξει τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ. Νομίζει ότι το μπάσκετ του ανήκει. Ε, δεν του ανήκει του Βασιλακόπουλου ούτε το μπάσκετ ούτε η Εθνική. Ο άνθρωπος έχει θέμα…», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που αναφέρθηκε περισσότερο στην Εθνική.

«Μην τα μπλέκετε τα θέματα με την Εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει δέκα διεθνείς, έχει πάρει δύο ευρωπαϊκά, έχει την καλύτερη ομάδα, δεν τον σέβονται όμως. Η Εθνική είναι ανεξάρτητο θέμα. Αυτά που είναι να γίνουν θα γίνουν βάσει του Νόμου. Ότι δε θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική για να μην μπερδεύεστε με αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Απλά δε θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική. Τέλος αυτό. Καμία σχέση όμως με αυτό», είπε.

Δηλώσεις επί του θέματος, έκανε κι ο αδερφός του, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Από το 2009 είμαστε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, έχουμε φέρει δύο ευρωπαϊκά στην Ελλάδα και εδώ πρέπει αν νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου οι οποίοι είναι ίδιοι διαιτητές που ήταν και στον περσινό πρώτο τελικό. Ήρθαν και σήμερα σε διατεταγμένη υπηρεσία για να κάνουν το παν για την ομαδάρα τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα. Θα πάμε να παίξουμε το πέμπτο παιχνίδι μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων της ΚΕΔ, της ΕΟΚ που είναι το ίδιο πράγμα, του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού. Από εκεί και πέρα θα πάμε να παλέψουμε», είπε…

Δείτε τα όσα είπαν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού…