Σύνθημα στα χείλη των οπαδών

Τρία γκολ σε ισάριθμα ματς, δύο στο πρωτάθλημα που χάρισαν έξι βαθμούς, ένα στο Κύπελλο που έδωσε την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου έφταναν και παραέφταναν  για να γίνει ο Ντουντού Σεαρένσε ο απόλυτος ήρωας και σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΟΦΗ με τα κατορθώματά του σε μία μόλις βδομάδα!

Ο Βραζιλιάνος δεν ήρθε για τα λεφτά στην Ελλάδα. Τι να τα κάνει, άλλωστε, όταν στον τραπεζικό του λογαριασμό του έχει περισσότερα από 10 εκ. ευρώ. Ηρθε για ν’ αποδείξει ότι δεν είναι… ξοφλημένος ποδοσφαιρικά, όπως πολλοί έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν παρά τα (μόλις) 31 χρόνια ζωής του. Ηρθε και για τον Σα Πίντο, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής τον “έψησε” να πάει στην Κρήτη δίνοντάς του με το “καλημέρα” τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του…

Δεν πρέπει να έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται με τον Ντουντού αφού μέσα σε μία ονειρεμένη βδομάδα έκανε αυτά που άλλοι κάνουν σε πολύ καιρό… Το δεύτερο προσωπικό βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής μάλλον δεν το χάνει, ενώ έχει γίνει ήδη σύνθημα στα χείλη των φίλων του ΟΦΗ!