Η σύσκεψη και ο Καλαϊτζίδης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε η Κοινωνία Μελών Άρη και στην οποία κλήθηκαν να παραστούν, τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, αλλά και οι νομικοί που χειρίστηκαν αρχικά την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Θεωρείται δεδομένο πως η ΚΜΑ θα ζητήσει από τον Παναγιώτη Στεφανίδη μία ενημέρωση για τις κινήσεις και τις επαφές του, ενώ ο λόγος της παρουσίας των νομικών, προφανώς έχει να κάνει με όλα όσα ακούστηκαν την Παρασκευή από την πλευρά του Γιώργου Γαλανού, ότι δηλαδή είναι εξαιρετικά αμφίβολο ως απίθανο το εγχείρημα με το άρθρο 106ια, αν δεν υπάρξει άμεσα ρευστό, μεγαλύτερο του 1,5 εκατ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται επίσης κατά τη διάρκεια της συζητήσης να γίνει γνωστή και η ημερομηνία που θα λάβει χώρα η γενική συνέλευση της ΚΜΑ, ίσως η πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών.

Στο μεταξύ, θέμα χρόνου θεωρείται η συμφωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη. Αυτό βέβαια θα συμβεί αν λυθούν ουσιαστικά δύο ζητήματα. Πρώτον το οικονομικό, καθώς υπάρχει μία μικρή διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία ωστόσο σύμφωνα με τον 57χρονο τεχνικό δεν είναι ικανή να χαλάσει η συμφωνία και δεύτερον η κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα, καθώς ο Καλαϊτζίδης θα αναλάβει μόνο στην Football League.