Στη φυλακή ο Χένες

Την Πύλη της φυλακής στο Λάντσμπεργκ της Βαυαρίας, περίπου 70 χιλιόμετρα από το Μόναχο, πέρασε σήμερα το πρωί ο Ούλι Χένες. 81 μέρες μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 3,5 ετών για φοροδιαφυγή, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Μπάγερν, μπήκε σήμερα στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

UH1

Υπό προϋποθέσεις, ο Χένες θα μπορεί να αποφυλακιστεί το φθινόπωρο του 2016, αφού εκτίσει τα 2/3 της ποινής του, αλλά νωρίτερα, κι αν δείξει καλή διαγωγή, θα μπορεί να απολαμβάνει τον αέρα της ελευθερίας στη διάρκεια της μέρας και να επιστρέφει το σούρουπο στη φυλακή για να διανυκτερεύει στο κελί του.

UH2

Στη φυλακή, ο Χένες θα είναι υποχρεωμένος να δουλεύει 8 ώρες κάθε μέρα, κι επειδή η πρώτη του δουλειά ήταν κρεοπώλης και διατηρεί μια μεγάλη εταιρία παραγωγής αλλαντικών (αυτήν αφορά η φοροδιαφυγή), θα έχει μια σχετική απασχόληση.

Στο κελί του υπάρχει τηλεόραση και θα μπορεί να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα έχει συνδρομητική τηλεόραση για να βλέπει τους αγώνες της Μπάγερν…

Στη συγκεκριμένη φυλακή, οι περισσότεροι κρατούμενοι έχουν φυλακιστεί για οικονομικές παραβάσεις, ωστόσο υπάρχουν και 30 δολοφόνοι, οι οποίοι κρατούνται σε άλλη πτέρυγα.