Έχασε την ευκαιρία, 6ος στο Γιουρόπα!

Ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στα πλέι οφ να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τις προηγούμενες δύο φορές, που συμμετείχε, ως αδύνατος έπεσε σε βουνά, είτε τον Άγιαξ την πρώτη φορά, είτε την Μέταλιστ αρχικά τη δεύτερη, και τη Σάλκε αργότερα.

Φέτος, που θα είχε την ευκαιρία να είναι στο γκρουπ των ισχυρών και να έχει μια πιο εύκολη κλήρωση στον 3ο προκριματικό γύρο, ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αν τα είχε καταφέρει, ο ΠΑΟΚ θα ήταν στους ισχυρούς στον 3ο προκριματικό, και θα είχε ως πιθανούς αντιπάλους τους Μπεσίκτας, Ντνίπρο, Φέγενορντ, Γκρασχόπερ (που θα παίξει και στο ουδέτερο Σεντ Γκάλεν) και ΑΕ Λεμεσού…

Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ θα είναι φυσικά στο γκρουπ των ισχυρών στον τελευταίο προκριματικό γύρο.

Μάλιστα, σήμερα, πριν δηλαδή πέσουν στο Γιουρόπα Λιγκ, οι ομάδες που θα αποκλειστούν από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ είναι ο 6ος στον πίνακα των ισχυρών του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπροστά του, είναι μόνο οι Ίντερ, Τότεναμ, Βιγιαρεάλ, Τβέντε και Μέταλιστ!

Σε ότι αφορά τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με δεδομένο ότι σ΄ αυτό θα πέσουν οι ομάδες, που θα αποκλειστούν από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα στο 2ο από τα 4 γκρουπ δυναμικότητας και υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί ακόμη και στο 1ο.