«Δεν υπήρχε διοίκηση να εμπιστευτούμε»

Τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Ηρακλή είναι δυσεπίλυτα, η ανησυχία για το μέλλον της ομάδας έντονη και με το τέλος της σεζόν, όλοι κάνουν λίγη υπομονή. Μέχρι πότε;

Οι παίκτες έζησαν κι αυτοί μια προβληματική σεζόν κι όπως είπε σήμερα ο Λευτέρης Ιντζόγλου, μιλώντας στο «Metropolis», οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν 7-10 μέρες υπομονή, περιμένοντας εξελίξεις, πριν πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, που έχοντας περάσει από ομάδες όπως ο Βύζας, η Δόξα ή ο Πιερικός, ξέρει από… προβλήματα, ήταν αρκετά δεικτικός, όταν μίλησε για τα προβλήματα του Ηρακλή.

«Για την πορεία της ομάδας, έφταιξε η διοικητική ανυπαρξία, δεν υπήρχε διοίκηση να βοηθά να λύνονται προβλήματα. Δεν υπήρχε μια ηρεμία, μια διοίκηση να της έχουμε εμπιστοσύνη και να μας δίνει μια σιγουριά. Το οικονομικό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα στην καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών, έστω κι αν όταν μπαίνεις στο γήπεδο να παίξεις, δεν το σκέφτεσαι», είπε ο Ιντζόγλου, που συμπλήρωσε ότι οι παίκτες φέτος πήραν ελάχιστα χρήματα.

«Έχουμε πάρει λιγότερα από τα μισά χρήματα. Οι παίκτες συμφωνήσαμε να κάνουμε υπομονή 7-10 μέρες και θα δούμε ανάλογα με τις διοικητικές εξελίξεις. Τον κ. Παπαδόπουλο, ούτε θυμάμαι πότε τον είδαμε τελευταία φορά», συμπλήρωσε.