Άγριο ξύλο σε Ούγγρους οπαδούς (video)

Πολύ ξύλο έπεσε στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με ανακοίνωση ομάδας αντιεξουσιαστών. Σύμφωνα με αυτή και όπως φαίνεται από το video ομάδα νεαρών ατόμων που ανήκουν στον αναρχικό χώρο επιτέθηκαν σε Ουγγρους οπαδούς καθώς οι δεύτεροι φορούσαν ναζιστικά σύμβολα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το βράδυ της 11ης Οκτώβρη, λάβαμε την πληροφορία ότι Ούγγροι φασίστες, επ’ αφορμή του αγώνα Ελλάδα – Ουγγαρία, βρίσκονταν σε διαμέρισμα πλησίον της πλατείας Κάνιγγος, έχοντας απλώσει πανό με εθνικιστικό περιεχόμενο και την ουγγρική σημαία, φωνάζοντας συνθήματα και χαιρετώντας ναζιστικά.

Έπειτα από την επιβεβαίωση της πληροφορίας, ομάδα συντρόφων που εντασσόμαστε στο ευρύτερο μαχόμενο αντιφασιστικό κίνημα επιλέξαμε να τους προσεγγίσουμε και να δούμε στην πράξη τη δυναμική του ουγγρικού φασισμού.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι μια από τις κοινές συνδέσεις τους με το ντόπιο φασισμό είναι η ταχύτητα που επιδεικνύουν στη διαφυγή. Δυστυχώς για αυτούς δεν ήταν όλοι το ίδιο γρήγοροι. Οι τρεις συναγωνιστές τους που άφησαν πίσω τσακίστηκαν και “καλωσορίστηκαν” από τον μαχητικό αντιφασισμό άμεσης δράσης της μητρόπολης.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΙ

Αντιφασίστες Αθήνας

Στο σχετικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, φαίνεται η καταδίωξη και ο ο άγριος ξυλοδαρμός ενός Ούγγρου, από τον οποίο στο τέλος απέσπασαν το μπλουζάκι, όσο και το διαβατήριο!

https://www.youtube.com/watch?v=pWHyTRg87io