Τα έκασε χοντρά για Ιμόμπιλε

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ την πάτησε με την περίπτωση του Λεβαντόφσκι, καθώς δεν φρόντισε να ανανεώσει έγκαιρα το συμβόλαιό του και τον έχασε χωρίς να πάρει ευρώ φέτος, και για να καλύψει το κενό του “έκασε” 18,5 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο της κόστισε η αγορά του Τσίρο Ιμόμπιλε από την Γιουβέντους!

Ο 24χρονος Ιταλός φορ, που έσπασε τα κοντέρ φέτος σκοράροντας 22 φορές σε 33 αγώνες με την Τορίνο, έφτασε σήμερα στο Ντόρτμουντ για να υπογράψει το συμβόλαιό του, όπως κι έγινε, παίρνοντας άδεια μιας μέρας από τον Πραντέλι και την Εθνική Ιταλίας.

Ο Ιμόμπιλε έπαιζε στην Τορίνο, αλλά τα δικαιώματά του τα είχαν 50-50 η Γιουβέντους και η Τορίνο, γι΄ αυτό η Ντόρτμουντ δεν μπορούσε να βγάλει άκρη μαζί τους.

Τελική, η Γιουβέντους αγόρασε το 50% από την Τορίνο με 10 εκατομμύρια και έχοντας το 100% του Ιμόμπιλε, τον πούλησε με 18,5 εκατομμύρια στην Ντόρτμουντ, στην οποια υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο.

Λόγω (και) Ιμόμπιλε, ο Πραντέλι άφησε εκτός Μουντιάλ τον Ρόσι, καθώς ποντάρει πολλά στον 24χρονο πρώτο σκόρερ της Serie A…