Χούσεν: “Κρίση; Ποια κρίση…”!

Ο ΠΑΟΚ, ο Άγιαξ, η Τούμπα, η Θεσσαλονίκη, ο Σαββίδης και η… κρίση! Κρίση είπατε; Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρίση! Και δεν το λέμε εμείς, το λέει αφού πρώτα το διαπίστωσε βάσει της ζωής των Ελλήνων, ένας Ολλανδός που μετράει κάτι λιγότερο από ένα μήνα στη χώρα μας! Ο Ντάνι Χούσεν κλήθηκε από ιστοσελίδα που ασχολείται με τον Αγιαξ να σχολιάσει τις πρώτες ημέρες του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Και είπε πολλά ενδιαφέροντα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής…

Αρχικά, μίλησε για τις ποδοσφαιρικές εμπειρίες του, τη δίψα των φίλων του ΠΑΟΚ για ένα τίτλο, αλλά τα πιο ενδιαφέροντα αφορούν τις πρώτες διαπιστώσεις για τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα και την απουσία οικονομικών προβλημάτων για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη!

“Πραγματικά σου κάνει εντύπωση πόσο λαχταρούν ένα τρόπαιο. Είναι πολύ ωραία αυτή η τεράστια αφοσίωση στην ομάδα. Δεν είχα συνηθίσει έτσι στον Άγιαξ” τόνισε μιλώντας για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, και όταν ρωτήθηκε για τους πυρσούς που ανάβουν οι οπαδοί στις κερκίδες είπε:  “Στην Άμστερνταμ Αρίνα δεν τα βλέπεις πολύ συχνά”. 

Η Ελλάδα, η Θεσσαλονίκη και ο ήλιος έχουν κερδίσει τον Χούσεν. “Τα μπαλκόνια είναι γεμάτα, κάθε ώρα της ημέρας. Που είναι η κρίση; Πρόσφατα πήγα σε ένα εστιατόριο, το οποίο άνοιξε για μας νωρίτερα. Οι Έλληνες τρώνε μετά τις εννιά το βράδυ, αλλά εμένα το στομάχι μου γουργουρίζει από τις έξι”. Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: “Ο σύλλογος διαθέτει έναν πλούσιο ιδιοκτήτη. Τα πάντα είναι πολύ καλά οργανωμένα. Οι μικρότερες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα”.